Het zin in werk spel : Ontdek de echte waarde van je werk

Rita Blaak - Bert Godschalk - Bertram Jansen

overzicht

In "Het Zin in werkspel" staan twee vragen centraal: ‘Wat zoek ik in mijn werk?’ en ‘Wat vind ik in mijn werk?’ Vervolgens moet de speler een antwoord proberen te vinden op de vraag: ‘Wat doe ik als wens en werkelijkheid niet overeenkomen?’ Aan de hand van dit spel kun je op een concrete manier met deze vragen aan de slag gaan.
 9789058716910 /  Thema /  2011 /  1ste editie /  Doos / 

Het zin in werk spel : Ontdek de echte waarde van je werk

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Ontdek de echte waarde van je werk.

- Wezenlijke vragen over werk in teamverband uitwisselen

- In samenwerking met VNO/NCW en Zin

- Zingeving: een van de belangrijkste trends van dit moment

Meer dan ooit willen we van werk ons eigen werk maken: werk als uitdrukking van onszelf en van ons kunnen. De vragen uit dit spel helpen je op weg om deze missie handen en voeten te geven. Deze zelfscan maakt je bewust van je waarden, motieven, emoties en belangen in werk. Het helpt je om goed voorbereid een motivatie- of ontwikkelingsgesprek in te gaan. Zodat je weet wat je waard bent en wat voor jou waardevol is in je werk.

In Het Zin in werkspel staan twee vragen centraal: ‘Wat zoek ik in mijn werk?’ en ‘Wat vind ik in mijn werk?’ Vervolgens moet de speler een antwoord proberen te vinden op de vraag: ‘Wat doe ik als wens en werkelijkheid niet overeenkomen?’ Aan de hand van dit spel kun je op een concrete manier met deze vragen aan de slag gaan.

Het Zin in werk spel is uitstekend bruikbaar in trainingssituaties, bij reïntegratie, reorganisaties, verlies van werk of de zoektocht naar werk, maar ook in de individuele begeleiding bij loopbaanontwikkeling en/of coaching.