Hoe Boek voor de Coach : Tips, modellen en vragen voor werkgerelateerde individuele coaching

Joost Crasborn - Ellis Buis

overzicht

Als coach wil je mensen in beweging krijgen. Je wilt hen met meer kracht en vertrouwen zelf hun koers uit laten zetten. Daarvoor gebruik je een scala aan methoden en technieken. Maar soms zou je als coach (nóg) beter willen weten hoe je een specifieke interventie inzet.
 9789058710093 /  Thema /  2011 /  6de editie /  272p. /  pb / 

Hoe Boek voor de Coach : Tips, modellen en vragen voor werkgerelateerde individuele coaching

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

Als coach wil je mensen in beweging krijgen. Je wilt hen met meer kracht en vertrouwen zelf hun koers uit laten zetten.

Daarvoor gebruik je een scala aan methoden en technieken. Maar soms zou je als coach (nóg) beter willen weten hoe je een specifieke interventie inzet.

Dat staat in dit HOE-boek voor de coach in uiterst praktische hoe-bewoordingen: Hoe confronteer je? Hoe speel je in op stress? Hoe werk je aan perspectiefverbreding? Hoe werk je met polariteiten? Of: hoe doe je niks?

In een dertigtal HOE's staan voorbeelddialogen, vragenlijsten, (gespreks)modellen en checklists. Daarnaast hebben de auteurs ook een stevige visie op coaching neergezet.

Het HOE-boek voor de coach is daarmee een heel waardevol en praktisch boek voor iedereen die professioneel met coaching aan de slag wil of is, boordevol mogelijke interventies in een coachtraject.