Hoe overleef ik mijn collega's? Tools voor zelfvertrouwen op het werk

Thea Bombeek

overzicht

In talloze bedrijven zijn er medewerkers of managers die destructief zijn voor het zelfvertrouwen van hun collega's. Maar hoe vermijd je dat je je laat beïnvloeden door die ene collega die je steeds de grond inboort?

Dit boek biedt een concreet stappenplan om getroffen medewerkers de verantwoordelijkheid voor hun eigen carrière en leven in handen te laten nemen. Vertrekkend van de problematische situatie over moed vatten tot een diepgaand besef van je kwaliteiten en je waarde. Een unieke gids voor iedereen die wil groeien.
 9789401450508 /  LannooCampus /  2018 /  1ste editie /  240p. /  pb / 

Hoe overleef ik mijn collega's? Tools voor zelfvertrouwen op het werk

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

In talloze bedrijven zijn er medewerkers of managers die destructief zijn voor het zelfvertrouwen van hun collega's. Maar hoe vermijd je dat je je laat beïnvloeden door die ene collega die je steeds de grond inboort? Dit boek biedt een concreet stappenplan om getroffen medewerkers de verantwoordelijkheid voor hun eigen carrière en leven in handen te laten nemen. Vertrekkend van de problematische situatie over moed vatten tot een diepgaand besef van je kwaliteiten en je waarde. Een unieke gids voor iedereen die wil groeien.