Hot Spots : Waarom sommige teams, afdelingen en organisaties bruisen van energie en andere niet

Lynda Gratton

overzicht

Waarom bruisen sommige teams, afdelingen en organisaties van energie en creativiteit en andere niet? Hoe kunt u stilstand voorkomen en broedplaatsen van creativiteit, actie en energie aanmoedigen? Als u in een hotspot bent, weet u het meteen: u voelt het tot in uw poriën en tintelt van de energie, de lucht zindert van de ideeën. Hoe ontstaat een hotspot? In welke omgeving kan een hotspot ontstaan?
 9789047000549 /  Business Contact /  2007 /  237p. /  pb / 

Hot Spots : Waarom sommige teams, afdelingen en organisaties bruisen van energie en andere niet

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

Waarom bruisen sommige teams, afdelingen en organisaties van energie en creativiteit en andere niet? Hoe kunt u stilstand voorkomen en broedplaatsen van creativiteit, actie en energie aanmoedigen?

Als u in een hotspot bent, weet u het meteen: u voelt het tot in uw poriën en tintelt van de energie, de lucht zindert van de ideeën. Hoe ontstaat een hotspot? In welke omgeving kan een hotspot ontstaan?

Managementgoeroe Lynda Gratton geeft antwoord op deze vragen, aan de hand van diepgaand onderzoek bij marktleiders zoals BP, Nokia, Adidas, Linux, Goldman Sachs en Unilever. Ze schetst de condities en omstandigheden die bevorderlijk zijn voor het ontstaan en gedijen van hotspots.

Daarbij is vooral belangrijk dat er een open, creatieve samenwerking bestaat tussen afdelingen onderling en met klanten buiten het bedrijf. Lynda Gratton geeft het benodigde gereedschap om een hoger niveau van effectiviteit en productiviteit te bereiken.