Houd me vast : zeven gesprekken voor een hechte(re) relatie

Dr Sue Johnson

overzicht

In Houd me vast maakt Sue Johnson de lezer deelgenoot van haar baanbrekende en buitengewon succesvolle programma voor het creëren van hechte en veilige relaties. In zeven helende gesprekken biedt ze inzicht in de bepalende momenten in uw relatie en helpt ze u die momenten een nieuwe vorm te geven en zo een veilige en blijvende band te creëren.
 9789021552682 /  Kosmos /  2013 /  17de editie /  287p. /  pb / 

Houd me vast : zeven gesprekken voor een hechte(re) relatie

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

Wilt u een goede relatie verdiepen, een uitgedoofde relatie nieuw leven inblazen of een relatie die verkeerd dreigt te gaan redden?

We zijn allemaal op zoek naar liefde, steun en verbondenheid, maar soms hebben we daar een beetje hulp bij nodig.

Die hulp komt van dr. Sue Johnson, ontwikkelaar van Emotionally Focused Couple Therapy en 'de beste relatietherapeut ter wereld', aldus bestsellerauteur en relatie-expert dr. John Gottman.

Met verhalen uit haar praktijk, verhelderend advies en praktische oefeningen leert u hoe u uw relatie kunt voeden, beschermen en ontwikkelen, om verzekerd te zijn van een leven lang liefde.

Dr. Sue Johnson is klinisch psycholoog en heeft de Emotionally Focused Couple Therapy ontwikkeld. Zij staat bekend als vooraanstaand leider van deze nieuwe relatiewetenschap. Zij woont in Ottawa (Canada)