CRM in de praktijk : Het succesvol invoeren van een klantgerichte bedrijfsstrategie

Sjors van Leeuwen

overzicht

CRM in de praktijk is een boek uit én over de praktijk. Onmisbaar voor iedereen die zijn klanten serieus neemt en de klantgerichtheid van zijn organisatie wil versterken.

 9789052617671 /  Academic Service /  2009 /  2de editie /  272p. /  hc / 

CRM in de praktijk : Het succesvol invoeren van een klantgerichte bedrijfsstrategie

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Klantgericht ondernemen staat meer dan ooit in de belangstelling. Klanten worden mondiger en veeleisender en willen 24 uur per dag als koning bediend worden. Tegelijk maken product, kwaliteit en prijs steeds minder vaak het onderscheid in het gevecht om de klant. Bedrijven die de concurrentie willen overleven, stellen daarom de klant centraal.

De invoering van Customer Relationship Management (crm) is dan dé oplossing. crm in de praktijk laat zien hoe u crm met succes invoert als bedrijfsstrategie. Met veel cases, checklists en do’s-and-don’ts is dit boek helemaal toegespitst op de praktijk.

Bovendien is het zeer actueel en wordt er veel aandacht geschonken aan de lessen van de afgelopen jaren. crm in de praktijk vormt zo de verbindende schakel tussen theorie en praktijk, tussen strategie en implementatie en tussen denken en doen.

Deze herziene editie bevat talrijke nieuwe trends en ontwikkelingen zoals

· Van relatiemanagement naar communitymanagement

· Sociale netwerken, sociale media, cocreatie en user generated content

· Van producten naar diensten naar belevingen

· Mobiel internet en mobile crm

· Nieuwe onderzoeksresultaten, inzichten en praktijkervaringen.

CRM in de praktijk is een boek uit én over de praktijk. Onmisbaar voor iedereen die zijn klanten serieus neemt en de klantgerichtheid van zijn organisatie wil versterken.

Sjors van Leeuwen is directeur van Indora Managementadvies en al meer dan twintig jaar actief op het snijvlak van organisatie, marketing en ict. Als zelfstandig adviseur is hij betrokken bij diverse projecten op het gebied van crm, strategie, marketing en internet.

‘Dit boek verdient een plaats in uw boekenkast!’Rob Beltman, Consultant icsb

‘Een aanrader voor iedereen die zich breed wil oriënteren op het onderwerp crm.’Wil Wurtz, Voorzitter crm Association