Hypnose in de praktijk (Met een ten geleide van Prof H van Praag)

Hansen P J

overzicht

"Ook u kunt het en zó doet u het", zou de uiterst korte samenvatting van dit boek kunnen luiden. Het is dus een door en door praktisch boek. Koopje Gebonden met stofomslag - in zeer goede staat 

 9789020250124 /  Ankh Hermes /  1985 /  5de editie /  165p. /  HC / 

Hypnose in de praktijk (Met een ten geleide van Prof H van Praag)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

"Ook u kunt het en zó doet u het", zou de uiterst korte samenvatting van dit boek kunnen luiden. Het is dus een door en door praktisch boek.

De toeschouwers van een hypnose-show op toneel of tv zijn zo verbaasd over de resultaten die met hypnose worden bereikt, dat zij er nauwelijks van te overtuigen zijn dat de hypnotiseur niet beschikt over heel bijzondere krachten.

De schrijver van dit boek, zelf hypnotiseur, wil zijn lezers definitief bewijzen dat hypnose niet thuishoort in de sfeer van zwarte of witte magie of van toverij en geen paranormale begaafdheden vereist. Als in een soort cursus wordt hypnose stap voor stap aan de lezer bijgebracht.

Zonder hocus-pocus, zonder gevaren. Hetboek laat zich lezen als een vurig en gegrond pleidooi voor een brede toepassing van hypnose op het gebied van lichamelijke en geeste lijke gezondheidszorg, en wijst ter loops ook op de parallellen met oosterse meditatietechnieken.