Ideeën Genoeg : Slagvaardig innoveren in de dienstverlening

Van Engelen Wichert

overzicht

Ideeën zijn er binnen organisaties meestal wel genoeg. Maar wat doe je ermee? Hoe voorkom je dat ze voortijdig stranden, dat er in de uitvoering niets mee gebeurt of dat ze onder de streep niets opleveren? En wat is er specifiek aan het innovatieproces binnen dienstverlenende organisaties? Ideeën genoeg is een vlot geschreven, praktijkgericht boek voor iedereen in de dienstverlening die met deze vragen te maken heeft.
 9789043014427 /  Pearson /  2007 /  170p. /  hc / 

Ideeën Genoeg : Slagvaardig innoveren in de dienstverlening

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

Innovatie is mensenwerk. Innovatie gaat over de toekomst en deze is niet te voorspellen.

Modellen en structuren bieden daarom slechts weinig houvast.

In dit boek vindt u dan ook vooral veel voorbeelden die u laten zien hoe een dienstverlenende organisatie in de praktijk innovatiever te werk kan gaan.

De auteurs van dit boek zijn ervaren innovators en beschrijven elk hun persoonlijke ervaringen. In mini-interviews komen personen aan het woord die in de praktijk veel te maken hebben met innovatie. Anekdotes, succesverhalen en mislukkingen, aangevuld met treffende citaten zorgen ervoor dat u veel herkent en zich doorlopend aangesproken voelt.

De vele praktijkgerichte handvatten zullen motiveren en inspireren: stop met vergaderen, aan de slag! De innovaties van morgen moeten komen van de kinderen van nu. Alle auteursopbrengsten van dit boek komen ten goede aan Unicef / ING Chances for children.