IK2 (IK kwadraat) - Werkschrift

Margriet Sitskoorn

overzicht

IK2, het trainingsboek en werkschrift vormen samen de EFFECT-training. Deze training is bedoeld voor coaches en docenten die individuen of groepen willen begeleiden bij het stellen van doelen en bij het ontwikkelen van de vaardigheden die gerelateerd zijn aan het kunnen behalen van die doelen: de zogenoemde executieve vaardigheden.

Neuropsycholoog Margriet Sitskoorn laat in deze nieuwe aanvullende IK2-uitgaven zien hoe je de inzichtsoefeningen, de opdrachten, de testen en het EFFECT-programma uit IK2 personaliseert en als training aanbiedt aan studenten en cliënten.
Inhoudsopgave
Inleiding

DEEL I - KRIJG INZICHT: IK

START: Uit je comfortzone

SESSIE 1 Een doel voor ogen
SESSIE 2 De VUCA-wereld
SESSIE 3 Het CEO-brein
SESSIE 4 Het recept voor succes
SESSIE 5 Valkuilen

DEEL II - ONTWIKKEL IK2: HET EFFECT-PROGRAMMA

START: EFFECT-programma

SESSIE 6 Enriched Environment – Verrijk je omgeving
SESSIE 7 Flow Focus – Geef richting aan de plasticiteit van je hersenen
SESSIE 8 Fixed Sleep Pattern – Ontdek de kracht van slapen
SESSIE 9 Exercise – Vorm en versterk je hersenen
SESSIE 10 Connect Today and Tomorrow – Maak de toekomst vandaag
SESSIE 11 Time – Gun jezelf tijd

Literatuur
Websites
Over de auteur
EFFECT-kaarten
 9789462761360 /  Vakmedianet /  2017 /  1ste editie /  100p. /  pb / 

IK2 (IK kwadraat) - Werkschrift

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

IK2, het trainingsboek en werkschrift vormen samen de EFFECT-training. Deze training is bedoeld voor coaches en docenten die individuen of groepen willen begeleiden bij het stellen van doelen en bij het ontwikkelen van de vaardigheden die gerelateerd zijn aan het kunnen behalen van die doelen: de zogenoemde executieve vaardigheden. Neuropsycholoog Margriet Sitskoorn laat in deze nieuwe aanvullende IK2-uitgaven zien hoe je de inzichtsoefeningen, de opdrachten, de testen en het EFFECT-programma uit IK2 personaliseert en als training aanbiedt aan studenten en cliënten. Inhoudsopgave Inleiding DEEL I - KRIJG INZICHT: IK START: Uit je comfortzone SESSIE 1 Een doel voor ogen SESSIE 2 De VUCA-wereld SESSIE 3 Het CEO-brein SESSIE 4 Het recept voor succes SESSIE 5 Valkuilen DEEL II - ONTWIKKEL IK2: HET EFFECT-PROGRAMMA START: EFFECT-programma SESSIE 6 Enriched Environment – Verrijk je omgeving SESSIE 7 Flow Focus – Geef richting aan de plasticiteit van je hersenen SESSIE 8 Fixed Sleep Pattern – Ontdek de kracht van slapen SESSIE 9 Exercise – Vorm en versterk je hersenen SESSIE 10 Connect Today and Tomorrow – Maak de toekomst vandaag SESSIE 11 Time – Gun jezelf tijd Literatuur Websites Over de auteur EFFECT-kaarten