Impact als Trainer

Silvia Blankestijn

overzicht

Impact zorgt ervoor dat deelnemers aan trainingen in beweging komen. Dit boek ontrafelt de magie die ervoor zorgt dat een trainer deze impact heeft. Het is een praktische ontdekkingstocht langs de groeithema’s van de trainer, het begeleiden van groepsontwikkelingsprocessen en hoogwaardig trainersvakmanschap.
 9789024403097 /  Boom Nelissen /  2014 /  1ste editie /  175p. /  pb / 

Impact als Trainer

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Impact zorgt ervoor dat deelnemers aan trainingen in beweging komen.

Dit boek ontrafelt de magie die ervoor zorgt dat een trainer deze impact heeft. Het is een praktische ontdekkingstocht langs de groeithema’s van de trainer, het begeleiden van groepsontwikkelingsprocessen en hoogwaardig trainersvakmanschap.

Psychologische en groepsdynamische inzichten worden rijkelijk geïllustreerd met voorbeelden, tips en oefeningen.

Geschikt voor trainers op gebieden als managementvaardigheden en persoonlijke effectiviteit en voor begeleiders van groepsleerprocessen, zoals HR-managers en teamcoaches.

Over de auteur :

Ir. Silvia Blankestijn is ruim 25 jaar werkzaam in het trainings- en coachingsvak en is directeur-eigenaar van Blankestijn & Partners. Binnen dit bureau worden trainers en coaches opgeleid (o.a. Trainen met ziel en zakelijkheid en Coachen met hart en ziel) en worden managers, professionalsen worden managers, professionals en teams begeleid in effectief communiceren en samenwerken.
Zij publiceerde Trainen met hart en ziel, over het ontwikkelen van effectieve trainingsprogramma’s, en Communiceren met ziel en zakelijkheid met een bijbehorend gratis e-learningtraject: www.Communicerenmetzielenzakelijkheid.nl.