Inspiratie van dag tot dag

Stephen Covey

overzicht

Wie De zeven eigenschappen van effectief leiderschap heeft gelezen – en als u dat nog niet gedaan heeft... waar wacht u op?! – weet wat de waarde van Coveys gedachtengoed is. Tegelijk weet u als lezer hoe moeilijk het is om zijn inspirerende ideeën ook werkelijk in de dagelijkse praktijk te brengen.
 9789047002710 /  Business Contact /  2006 /  400p. /  pb / 

Inspiratie van dag tot dag

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Wie De zeven eigenschappen van effectief leiderschap heeft gelezen – en als u dat nog niet gedaan heeft... waar wacht u op?! – weet wat de waarde van Coveys gedachtengoed is.

Tegelijk weet u als lezer hoe moeilijk het is om zijn inspirerende ideeën ook werkelijk in de dagelijkse praktijk te brengen.

De vertaalslag van ‘inspirerende gedachte’ naar ‘gerealiseerd doel’ is niet eenvoudig. Dit boek helpt u daarbij.

Het biedt voor elke dag van het jaar een gedachte, tip, advies, opdracht – en biedt in feite de Zeven eigenschappen in ‘hapklare brokken’ aan, zonder de diepgang ervan te kort te doen. Gelukkig zijn, plannen uitvoeren, reageren op lastige situaties, zelfvertrouwen: al die grote, dagelijkse thema’s komen aan bod.

Bij elke overdenking wordt u verwezen naar de betreffende passages in De zeven eigenschappen van effectief leiderschap. Daardoor is dit boek zowel een beknopte introductie voor de nieuwkomer als een opfriscursus voor de kenner.