Inspirerend Coachen : de kunst van dynamisch en uitdagend communiceren

Jef Clement

overzicht

De auteur beschrijft coaching als een krachtig, uitdagend en inspirerend instrument om resultaten te verbeteren, communicatie en samenwerking te optimaliseren, dynamiek en enthousiasme te bevorderen, ideeën te genereren, een andere aanpak te ontwikkelen en meer werkplezier te creëren.
 9789077432150 /  LannooCampus /  2008 /  144p. /  hc / 

Inspirerend Coachen : de kunst van dynamisch en uitdagend communiceren

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

Coachen is een krachtig instrument om resultaten te verbeteren, communicatie en samenwerking te optimaliseren, dynamiek en enthousiasme te bevorderen, ideeën te genereren, een andere aanpak te ontwikkelen en meer werkplezier te creëren.

Jef Clement beschrijft coaching als een uitdagend en inspirerend instrument. Hij benadert de coachingsvaardigheid vanuit een breed toepassingsveld: in bedrijven en organisaties, op school, in het gezin, in de sport- en cultuurwereld, in de hulp verlening en bij allerlei vormen van begeleiding.

Hij laat zien hoe je als coach kunt bijdragen tot nieuwe dynamiek en enthousiasme.

Enkele thema's uit het boek : Enthousiasme is onze natuurlijke manier van zijn  - Oplossingsgedrevenheid staat vaak goede oplossingen in de weg  - Elke kritiek is een verpakte wens  - Coachen naar lef