Beste klanten, wij zijn op vakantie tot eind september, dat wil zeggen dat de bestellingen pas worden uitgeleverd vanaf eind september.

Interne Communicatie : een handleiding

Luc Elen

overzicht

Zet mensen bij elkaar om over hun bedrijf te praten. Vrij snel gaat het over Samenwerken en Communiceren. Als interne communicatie geen structuur heeft, loopt het snel mis. Interne communicatie kan je altijd verbeteren. Door via een structuur te weten welke interne communicatie nodig is, om een project, een doel te realiseren, zal het samenwerken en het eindresultaat altijd verbeteren.


Deze handleiding geeft, op basis van Structuur en Herkenbare Voorbeelden je een handleiding om naar je organisatie te kijken. Met deze handleiding in je achterzak kan ook jij een bijdrage leveren tot een betere interne communicatie.


 

 9789402237078 /  boek-scout /  2017 /  1ste editie /  194p. /  pb / 

Interne Communicatie : een handleiding

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Zet mensen bij elkaar om over hun bedrijf te praten. Vrij snel gaat het over Samenwerken en Communiceren. Als interne communicatie geen structuur heeft, loopt het snel mis. Interne communicatie kan je altijd verbeteren. Door via een structuur te weten welke interne communicatie nodig is, om een project, een doel te realiseren, zal het samenwerken en het eindresultaat altijd verbeteren.

Deze handleiding geeft, op basis van Structuur en Herkenbare Voorbeelden je een handleiding om naar je organisatie te kijken. Met deze handleiding in je achterzak kan ook jij een bijdrage leveren tot een betere interne communicatie.

Luc Elen houdt niet van theoretische modellen. Hij houdt het graag praktisch. Toen hij tijdens zijn militaire dienstplicht geconfronteerd werd met een crisis, leerde hij het belang van een goede interne communicatie kennen.

Inhoudstafel :

Voorwoord door Prof Peggy De Prins

Uitgangspunt

1. Interne communicatie als begrip

2. Interne communicatie en aansturen van een crisis

3. Interne communicatie en de overdracht van informatie

4. Structurele elementen van interne communicatie

5. Operationele elementen van interne communicatie

6. Persoonlijke elementen van interne communicatie

7. Opbouw van interne communicatie

8. Wat interne communicatie kan vergemakkelijken

Nawoord

Dankwoord

Over de auteur

Luc Elen : Na een succesvolle loopbaan als HR Manager bij grote bedrijven als Telenet, DHL International, SGS group Belgium en Colruyt) is Luc Elen de laatste jaren professioneel actief als Change Manager voor een aantal bedrijven als (BDO, SECO, Hamburg Mannheimer, Ubizen, BAT , KPMG ...)

Vroeger publiceerde hij reeds "HR de essentie"(die Keure, 2008), "Praktijkboek sociaal overleg" (die Keure,2010) en "Bedrijfs-gedichten" (in eigen beheer, 2010) 

Hij is bereikbaar via : luc.elen@telenet.be