Jongleren met olifanten

Jones Loflin - Todd Musig

overzicht

Veel managers en medewerkers kampen met hetzelfde probleem: ze hebben veel werk, te veel prioriteiten, stress en veel te weinig tijd. Daar komt dan nog bij dat ze thuis in dezelfde situatie zitten. Hoe hard ze ook werken, ze blijven achter de feiten aanlopen.
 9789047000891 /  Business Contact /  2008 /  1ste editie /  128p. /  hc / 

Jongleren met olifanten

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Veel managers en medewerkers kampen met hetzelfde probleem: ze hebben veel werk, te veel prioriteiten, stress en veel te weinig tijd.

Daar komt dan nog bij dat ze thuis in dezelfde situatie zitten. Hoe hard ze ook werken, ze blijven achter de feiten aanlopen. Jongleren met olifanten is een prettig leesbare parabel met een simpele oplossing voor dit probleem.

Jongleren met olifanten gaat over Mark. Mark heeft het altijd druk en probeert te balanceren tussen werken privé. Als hij op een dag met zijn dochtertje naar het circus gaat, ziet hij het licht: een nieuwe manier om zijn leven te organiseren.

In een gesprek met de stalmeester van het circus leert Mark een paar essentiële dingen, zoals ‘de sleutel tot succes is dat je in alle ringen van het circus een goed optreden hebt’ en ‘pauze is onontbeerlijk in elk goed circus’.