Jouw personal coach : Word wie je écht wil zijn

Chantal Smedts - Anneliese Monden

overzicht

Iedereen twijfelt wel eens aan de richting die zijn leven uitgaat, zeker nu de samenleving almaar complexer en het leven drukker wordt. Is dit de job waar ik van droom? Ben ik wie ik écht wil zijn? Is er een evenwicht tussen werk en privé? Voel ik mij oprecht gelukkig bij de mensen rondom mij?
 9789002222801 /  Standaard /  2007 /  2de editie /  304p. /  pb / 

Jouw personal coach : Word wie je écht wil zijn

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Iedereen twijfelt wel eens aan de richting die zijn leven uitgaat, zeker nu de samenleving almaar complexer en het leven drukker wordt. Is dit de job waar ik van droom? Ben ik wie ik écht wil zijn? Is er een evenwicht tussen werk en privé?

Voel ik mij oprecht gelukkig bij de mensen rondom mij? Op die cruciale momenten is een personal coach een ideale steun en toeverlaat om je te helpen jouw innerlijke balans te vinden. Een beschermengel, kortom.

Chantal Smedts en Anneliese Monden zijn ervaren personal coaches en stellen hun kennis te boek in deze ultieme zelfhulpgids. Samen met de lezer overlopen ze alle essentiële vragen om via de juiste inzichten en keuzes te worden wie je écht wil zijn. Waar sta je op dit moment in je leven?

Wat is je levensdoel... en hoe kun je dat bereiken? Hoe kun je de hindernissen uit de weg ruimen om je innerlijke evenwicht te vinden?

De antwoorden liggen meestal verborgen in jezelf. Dit boek reikt je manieren aan om ze te vinden.