Klein boek over leiderschap

Henk van 't Klooster

overzicht

'Klein boek over leiderschap' bevat kernachtige samenvattingen, prikkelende vragen en praktische tips over de verschillende aspecten van leiderschap.
De auteur geeft zijn persoonlijke visie - met de nodige relativeringen - op grond van meer dan vijfendertig jaar ervaring in leidinggevende functies.
 9789058712080 /  Thema /  2006 /  1ste editie /  124p. /  pb / 

Klein boek over leiderschap

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

'Klein boek over leiderschap' bevat kernachtige samenvattingen, prikkelende vragen en praktische tips over de verschillende aspecten van leiderschap. De auteur geeft zijn persoonlijke visie - met de nodige relativeringen - op grond van meer dan vijfendertig jaar ervaring in leidinggevende functies.

Thema's die aan de orde komen zijn onder andere: leiders, leidinggeven en samenwerken, kwaliteit en daarop gericht leiderschap in de praktijk, persoonlijkheid en leefstijl, waarnemen en leren, mensen en veranderingen, communiceren en wat daarbij mis kan gaan, omgaan met conflicten en lastige mensen.

In deze herziene en uitgebreide uitgave wordt extra aandacht besteed aan communiceren, dé kernvaardigheid voor leidinggevenden. Om verder te lezen bevat 'Klein boek over leiderschap' verwijzingen naar recente literatuur en relevante internetsites.

Inhoudsopgave

Over dit kleine boek

Over leiders, leidinggeven en samenwerken

Over persoonlijkheid en leefstijl

Over kwaliteit en daarop gericht leiderschap in de praktijk

Over waarnemen en leren

Over communiceren en wat daarbij mis kan gaan

Over omgaan met conflicten en lastige mensen

Over mensen en veranderingen

Literatuur

Over de auteur