Kleine reisgids voor managers

Rob Bos - Petra Sevinga

overzicht

Op reis ontspannen filosoferen over cruciale en essentiƫle 21e-eeuwse managementvraagstukken. Mooie full colour publicatie als een echte reisgids. De auteurs zijn directeur en senior trainer bij het Schouten & Nelissen Centrum voor Leiderschap
 9789058715524 /  Thema /  2009 /  128p. /  pb / 

Kleine reisgids voor managers

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

Vakantie! Heerlijk, even tot rust komen. Drie weken in de zon met partner & kids, fantastisch! Maar diep van binnen knaagt het ... De blackberry staat op stil maar af en toe flikkert er een klein lichtje wanneer zich een e-mailtje meldt. Die steelse blik wordt natuurlijk net opgevangen door je partner die tussen de Franse kazen door sist DAT HET TOCH ECHT VAKANTIE IS!

Voor managers die stoeien met dit klassieke vakantiedilemma is dit boek geschreven. Je kunt ontspannen ‘mijmeren’ over cruciale en essentiële 21e-eeuwse managementvraagstukken als vertrouwen, dialoog en integriteit en hoe die te integreren in je werk terwijl je in je hangmat ligt en over de azuurblauwe zee staart.

En je snuift bijvoorbeeld cultuur op in het contact met die chaotische marktlui in dat dorpje, terwijl je tegelijkertijd bedenkt hoe om te gaan met de cultuurverschillen in je team. Vakantie-ervaringen koppelen aan de nieuwste inzichten op managementgebied

In feite laat De kleine reisgids voor managers je zien hoe je vakantie-ervaringen koppelt aan de nieuwste inzichten op managementgebied als leidinggeven aan pluriforme teams, omgaan met werkdruk, typische managementvalkuilen en vrouwelijk leiderschap.

Dit boek is voor jou als je the best of both worlds wilt: je ontwikkelen en ‘doorwerken’ op vakantie zonder op je blackberry te hoeven kijken of dat koele glas prosecco af te slaan. Je gaat op reis en neemt mee … De kleine reisgids voor managers! Na de zomer ben je weer helemaal bijgespijkerd.