Leer als een speer : Leer sneller, beter en leuker

Jan-Willem Van den Brandhof

overzicht

Leven is leren. Alles wat je kunt, heb je moeten leren. Er zijn technieken waarmee je beter leert leren en die het ook leuker en sneller maken.
Dit boek geeft een overzicht van deze technieken. Het is geschreven voor jonge mensen, en voor ieder ander die zijn hersens beter wil gebruiken. De technieken zijn simpel en voor iedereen toepasbaar. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je ze dagelijks in de praktijk gebruikt.
 9789052617312 /  Academic Service /  152p. /  hc / 

Leer als een speer : Leer sneller, beter en leuker

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Wie slim is leest dit boek.............. wie niet slim is moet het zéker lezen.

Leven is leren. Alles wat je kunt, heb je moeten leren. Er zijn technieken waarmee je beter leert leren en die het ook leuker en sneller maken. Dit boek geeft een overzicht van deze technieken. Het is geschreven voor jonge mensen, en voor ieder ander die zijn hersens beter wil gebruiken. De technieken zijn simpel en voor iedereen toepasbaar.

Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je ze dagelijks in de praktijk gebruikt.

Je leert: - Hoe je je hersencapaciteit beter kunt benutten - Hoe je sneller, beter en leuker kunt leren - Hoe je je beter kunt concentreren - Hoe je je omgeving breinvriendelijk kunt maken Kortom: wat je kunt doen om je resultaten te verbeteren en toch meer tijd voor jezelf over te houden.

Inhoudsopgave

1. Inleiding

2. Vergroot je leereffect

3. Lezen, luisteren en concentreren

4. Mind mapping

5. Onthouden

6. Tijd

7. Doen

Antwoorden breinbrekers

Verder lezen?

Jan-Willem van den Brandhof Informatie?