Leiderschap op basis van je sterke punten. Sterke leiders, teams & waarom mensen betrokken zijn. Inclusief unieke strengthsfinder'Test

Tom Rath

overzicht

Bijna een decennium geleden onthulde Gallup de resultaten van een 30-jarig onderzoek, dat als gevolg een gesprek over 'sterke punten' liet opwaaien.
Sindsdien hebben meer dan 3 miljoen mensen de Gallup's StrenghtsFinder-beoordelingstest gedaan: een test dat de kern vormt van verschillende boeken over dit onderwerp. Een van die boeken is de internationale bestseller StrengthsFinder 2.0. Een belangrijk vervolg is Leiderschap op basis van je sterke punten.
 9789000361205 /  Spectrum /  2018 /  1ste editie /  280p. /  hc / 

Leiderschap op basis van je sterke punten. Sterke leiders, teams & waarom mensen betrokken zijn. Inclusief unieke strengthsfinder'Test

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Bijna een decennium geleden onthulde Gallup de resultaten van een 30-jarig onderzoek, dat als gevolg een gesprek over 'sterke punten' liet opwaaien. Sindsdien hebben meer dan 3 miljoen mensen de Gallup's StrenghtsFinder-beoordelingstest gedaan: een test dat de kern vormt van verschillende boeken over dit onderwerp.

Een van die boeken is de internationale bestseller StrengthsFinder 2.0.

Een belangrijk vervolg is Leiderschap op basis van je sterke punten.

Leiderschap op basis van je sterke punten is gebaseerd op een nieuw onderzoek waar wetenschappers van Gallup meer dan 10 decennia aan gegevens over leiderschap hebben onderzocht. Ze bestudeerde werkteams, interviews met leiders en meer.

In Leiderschap op basis van je sterke punten onthullen bestseller auteur Tom Rath en leiderconsulent Barry Conchie de resultaten van het onderzoek.

Het boek richt zich op de drie sleutels om een effectievere leider te zijn, waaronder: kennis van je sterke punten, investeren in andermans sterke punten en een team ontwikkelen met de juiste talenten. Met de unieke toegangscode kunt u de nieuwe StrenghtsFinder-test doen met specifieke strategie