Leven zonder zorgen : Hoe je je zorgen, angsten en stress overwint

Dale Carnegie

overzicht

In deze klassieker leert bestsellerauteur Dale Carnegie je een aantal praktische strategieën waarmee je direct aan de slag kunt. Met 'Leven zonder zorgen' onderzoek je de aard van je zorgen, angst en stress en op welke niveaus het je leven kan beïnvloeden: fysiek, emotioneel, cognitief, relationeel en zelfs spiritueel. Kom tot de kern van je zorgen aan de hand van deze simpele vragen: wat is het probleem? Wat is de oorzaak? Welke mogelijke oplossingen zijn er?
 9789462961357 /  AnderZ /  2019 /  1ste editie /  300p. /  pb / 

Leven zonder zorgen : Hoe je je zorgen, angsten en stress overwint

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Zorgen, we hebben er allemaal weleens last van. Van kleinere zorgen tot grotere zorgen. Soms zijn ze direct op te lossen, soms liggen we er nachten van wakker.

Maar wat als zorgen je leven overnemen of zelfs omslaan in angst? Wat als je gewoon niet meer kunt eten van de stress of er zelfs ziek van wordt? Leven zonder zorgen biedt de oplossing.

In deze klassieker leert bestsellerauteur Dale Carnegie je een aantal praktische strategieën waarmee je direct aan de slag kunt.

Met 'Leven zonder zorgen' onderzoek je de aard van je zorgen, angst en stress en op welke niveaus het je leven kan beïnvloeden: fysiek, emotioneel, cognitief, relationeel en zelfs spiritueel. Kom tot de kern van je zorgen aan de hand van deze simpele vragen: wat is het probleem? Wat is de oorzaak? Welke mogelijke oplossingen zijn er? En welke is voor jou het best?

Dit boek bied je alle houvast om je zorgen, angsten en stress te overwinnen.

- Nu in een compleet nieuwe en aangepaste vertaling.

- Meer dan 16 miljoen exemplaren verkocht van de Engelse versie!

- Reeds verschenen in 1944, maar nog verrassend actueel.