Liever (g)een training : Op weg naar performance verbetering

Jos Arets - Boudewijn Overduin

overzicht

Maak kennis met de Human Performance Improvement-benadering en ontdek hoe je gegarandeerd de performance van je organisatie kunt verbeteren. Daarvoor is het in de eerste plaats nodig dat je andersom leert denken: niet vanuit de oplossing maar vanuit het probleem.
 9789052617114 /  Academic Service /  2009 /  1ste editie /  118p. /  hc / 

Liever (g)een training : Op weg naar performance verbetering

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

Hoe vaak hoor je niet dat het investeren in opleiding en training van medewerkers vaak weinig effect heeft op de prestaties van een organisatie? En als dat het geval is, wat werkt dan wel?

 'Liever (g)een training' is het eerste boek in het Nederlandse taalgebied dat concreet en met veel eigen casuïstiek de Human Performance Improvement-benadering uit de doeken doet. Op heldere en methodische wijze worden resultaten, mensen en organisatieontwikkeling aan elkaar gekoppeld.

Liever (g)een training is het eerste boek in het Nederlandse taalgebied dat concreet en met veel 'eigen' casuïstiek de Human Performance Improvement-benadering uit de doeken doet.

Op heldere en methodische wijze worden resultaten, mensen en organisatieontwikkeling aan elkaar gekoppeld.

Jos Arets is algemeen directeur van Tulser business improvers. Hij heeft diverse boeken en artikelen gepubliceerd over management en Human Performance Improvement.

Boudewijn Overduin is algemeen directeur van Vergouwen Overduin. Hij publiceerde onder meer over een performancegerichte benadering bij het inzetten van opleiding en training.

Inhoud

Thema I : Kijk Anders

1.Performanceparadox

2. Driedimensionaal denken over performance

3.Verbeter de performance in vier stappen

Thema 2 : Analyseer anders!

4.Verbeter de performance : met het einde voor ogen

5.Zoek de echte oorzaken

Thema 3 : Doe anders!

6.Selecteer oplossingen

7.Performancegericht trainen Bijlagen :

Overzicht principes per strap

Bibliografie Register