Lift : Over het positief beinvloeden van iedere situatie

Ryan Quinn - Robert Quinn

overzicht

Ryan en Robert Quinn combineren onderzoek en ervaring om te laten zien hoe u zichzelf op een hoger plan kunt brengen. 'Lift' toont hoe u zichzelf en de mensen om u heen tot meer integriteit, openheid en resultaat kunt verheffen. De auteurs komen hier tot de kern van 'positief leiderschap'.
 9789052617657 /  Academic Service /  2010 /  240p. /  pb / 

Lift : Over het positief beinvloeden van iedere situatie

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

Wat kunt u doen om een positieve invloed te zijn, in plaats van te proberen op een positieve manier invloed uit te oefenen? Het antwoord op deze vraag kan uw leven veranderen.

Het boek beschrijft vier denkrichtingen die u in staat stellen positieve verwachtingen te hebben en invloed op elk aspect van uw leven. het bevat aansprekende verhalen die de belangrijkste principes tot leven brengen.

Het is toegankelijk en tegelijk geworteld in hoogst actuele onderzoeken in de psychologie, met aandacht voor leiderschap en effectiviteit van de organisatie.

Robert Quinn is hoogleraar aan de University of Michigan en wereldwijd autoriteit op het gebied van leiderschap en verandermanagement.

Hij is auteur van onder andere de bestsellers Diepgaande verandering en het Handboek managementvaardigheden.

Ryan Quinn is assistent-professor Business administration aan de Darden School of Business van de University of Virginia. Hij is gespecialiseerd in invloed, effectieve gespreksvoering en verandermanagement.