De maanden april en mei zijn we afwezig en kunnen er geen bestellingen uitgeleverd worden.

Adieu Secretaresse, Hello Assistant

A. de Martines - van Schoonhoven

overzicht

Als er ooit een moment geweest is waarop het secretaresse-beroep zich een nieuwe rol en positie kon aanmeten, dan is het nu wel. Organisaties zijn zoekende hoe ze momenteel de concurrentie het hoofd kunnen bieden en tegelijkertijd een aantrekkelijke werkgever kunnen zijn en blijven. De rol van secretaresse verandert daarbij, evenals haar functietitel: haar rol wordt veel belangrijker, zij werkt niet meer ‘voor' maar ‘met' de manager en zij heet voortaan executive assistant. POD
 9789013077575 /  Kluwer /  2010 /  1ste editie /  184p. /  pb / 

Adieu Secretaresse, Hello Assistant

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Als er ooit een moment geweest is waarop het secretaresse-beroep zich een nieuwe rol en positie kon aanmeten, dan is het nu wel. Organisaties zijn zoekende hoe ze momenteel de concurrentie het hoofd kunnen bieden en tegelijkertijd een aantrekkelijke werkgever kunnen zijn en blijven. De rol van secretaresse verandert daarbij, evenals haar functietitel: haar rol wordt veel belangrijker, zij werkt niet meer ‘voor' maar ‘met' de manager en zij heet voortaan executive assistant.

Zij wil op een positieve manier geprikkeld worden haar talenten optimaal in te zetten. En daar plukken de manager en de organisatie de vruchten van. Manager en assistant beseffen dat dit alleen kan in een samen- werking die gebaseerd is op gelijkwaardigheid, openheid, vertrouwen, respect en steun.

Lees in dit boek hoe manager en assistant dit geweldige avontuur aan kunnen gaan en laat je inspireren hoeveel moois dit hen beiden en de organisatie oplevert.

Dit boek is een must voor iedere secretaresse, manager of HR-functionaris die het secretaressevak wil moderniseren.