Bestemming boardroom : Over zoeken en gevonden worden

Eelco van Eijck

overzicht

Eelco van Eijck, een van de beste headhunters van Nederland, schetst een indringend beeld van een sector in ontwikkeling. Verschijnt in oktober 2018
 9789024402717 /  Boom /  2018 /  1ste editie /  192p. /  pb / 

Bestemming boardroom : Over zoeken en gevonden worden

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Eelco van Eijck, een van de beste headhunters van Nederland, schetst een indringend beeld van een sector in ontwikkeling.

Hoe zoek en vind je talentvolle managers (m/v)?

De wereld van headhunters is omgeven door discretie en mystiek. Wat doen ze eigenlijk? Van Eijck legt het vergrootglas op de verborgen mechanismen die de doorstroming naar de top van het bedrijfsleven en de publieke sector beïnvloeden.

Hij biedt ambitieuze professionals inzicht in de do's-and-don'ts bij het selectieproces van beslissers voor de BV Nederland. Ze moeten niet alleen kennis en kunde in huis hebben, maar ook présence en interculturele sensitiviteit. Ambitieuze dertigers krijgen suggesties om sneller gevonden te worden voor managementposities en wellicht later door te dringen tot de boardroom.

Andersom biedt "Bestemming boardroom" inzichten voor opdrachtgevers die hulp zoeken bij het vinden van de best passende search-firma.

Het boek vormt een soort navigatiesysteem voor een kwalitatief, professioneel uitgevoerd executive search-traject.