Directe hulp bij Stress & Burn-Out

Horst Kraemer

overzicht

Mensen die een burn-out willen voorkomen of ervan af willen, en coaches en therapeuten, vinden in dit boek talloze voorbeelden van hoe met neuro-imaginatie " ook onder stress " kracht en prestatievermogen behouden blijven of snel worden herwonnen.
 9789460150418 /  Akasha /  2011 /  1ste editie /  207p. /  pb / 

Directe hulp bij Stress & Burn-Out

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Er is geen enkele reden waarom iemand vanwege een burn-out langer dan vijf dagen uit zijn kracht zou blijven. Horst Kraemer maakt zijn provocerende uitspraak waar. Steeds meer mensen lijden onder stress en burn-out en tot nu toe is de ervaring dat iemand met een burn-out daar vaak maandenlang last van heeft.

Horst Kraemer laat zien dat het anders kan. Zijn unieke neuro-imaginatie " waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze zeer effectief is bij stress en het herstellen van de gevolgschade ervan " heeft al heel veel mensen snel en efficient van hun burn-out afgeholpen.

Mensen die een burn-out willen voorkomen of ervan af willen, en coaches en therapeuten, vinden in dit boek talloze voorbeelden van hoe met neuro-imaginatie " ook onder stress " kracht en prestatievermogen behouden blijven of snel worden herwonnen. Daarnaast zijn er voorbeelden van hoe mensen met een burn-out hun leven weer op de rails kunnen krijgen.

Horst Kraemer is coach, systemisch psychotherapeut, supervisor en docent. Hij is hoofd Coachopleiding aan de Brainjoin Akademie met een vestiging in Zwitserland en Duitsland en is de ontwikkelaar van de methode van neuro-imaginatie.