Beste klanten, wij zijn op vakantie tot eind september, dat wil zeggen dat de bestellingen pas worden uitgeleverd vanaf eind september.

Hoelang ben jij nog houdbaar? In gesprek over duurzame inzetbaarheid. een praktisch boek voor medewerker en leidinggevende

Ton van Dongen - Pauline de Vries

overzicht

Duurzame inzetbaarheid is al jaren een thema op de agenda's van congressen, de overheid,in bedrijven en ook in het nieuws. Er worden vele beleidsadviezen over gegeven. Al die mooie beleidsadviezen worden pas waardevol als de medewerkers en leidinggevenden goede ontwikkelingsgesprekken met elkaar leren voeren. Daar moet het gebeuren. Gesprekken die leiden tot praktisch uitvoerbare acties die bijdragen aan de ontwikkeling van de medewerkers en daardoor van de organisatie als geheel.
 9789462720930 /  Thema /  2017 /  1ste editie /  154p. /  pb / 

Hoelang ben jij nog houdbaar? In gesprek over duurzame inzetbaarheid. een praktisch boek voor medewerker en leidinggevende

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Hoelang ben jij nog houdbaar?In gesprek over duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is al jaren een thema op de agenda's van congressen, de overheid,in bedrijven en ook in het nieuws. Er worden vele beleidsadviezen over gegeven. Al die mooie beleidsadviezen worden pas waardevol als de medewerkers en leidinggevenden goede ontwikkelingsgesprekken met elkaar leren voeren. Daar moet het gebeuren.

Gesprekken die leiden tot praktisch uitvoerbare acties die bijdragen aan de ontwikkeling van de medewerkers en daardoor van de organisatie als geheel. Want het voortbestaan van de organisatie hangt af van het optimaal benutten van de talenten van de medewerkers. Het schip is nog steeds zo sterk als zijn bemanning.

Dit boek richt zich dan ook tot leidinggevenden én medewerkers. Het toont het belang van duurzame inzetbaarheid in een wereld die steeds sneller verandert, en geeft bovendien praktische tips en ideeën waarmee duurzame inzetbaarheid binnen handbereik komt.

De kern van duurzame inzetbaarheid in organisaties is het gesprek tussen medewerker en leidinggevende.

Hoe voer je zo'n gesprek?

Wat kan en mag er allemaal besproken worden?

Hoe bereid je je voor? Hoe krijg je inzicht in je eigen ontwikkeling?

En wat vraagt en levert de organisatie?

Het gaat om samen zorgen dat talent duurzaam inzetbaar wordt en blijft.