Ik kies voor mijn talent - Talenten Toolbox (Spel) - Met online zelftest

Luk Dewulf - Peter Beschuyt

overzicht

Wat zijn jouw talenten? Hoe kun je ze herkennen thuis en op het werk? Hoe haal je meer uit je talenten? Waar komen je talenten helemaal tot hun recht?en leer je hoe je dat op de beste manier kunt inzetten.
 9789401451659 /  LannooCampus /  2018 /  1ste editie /  Box / 

Ik kies voor mijn talent - Talenten Toolbox (Spel) - Met online zelftest

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Wat zijn jouw talenten? Hoe kun je ze herkennen thuis en op het werk? Hoe haal je meer uit je talenten? Waar komen je talenten helemaal tot hun recht?

Talent is relationeel en ontwikkelt zich in de relatie met anderen.

Deze volledig vernieuwde Toolbox ondersteunt je om op zoek te gaan naar je eigen talenten en die van anderen. Zo kun je aan de slag gaan met jouw unieke talentenprofiel, zowel thuis als op het werk.

Deze Toolbox bestaat uit:

- 3 sets van talentkaartjes, waarop je de beschrijving, de ideale context en een aantal hefboomvaardigheden bij jouw talenten kunt vinden.

- een begeleidend boekje met diepere inzichten, herkenbare voorbeelden en een verzameling van de meest inspirerende werkvormen

Deze nieuwe editie van de Toolbox is volledig in lijn gebracht met de online tool op mytalentbuuilder.com. Daarmee ontdek je makkelijk jouw unieke talentenprofiel en leer je hoe je dat op de beste manier kunt inzetten.