De maanden april en mei zijn we afwezig en kunnen er geen bestellingen uitgeleverd worden.

Intermezzo Italiano : Mediaman wordt boer

Thomas Siffer

overzicht

Thomas Siffer is de sleur van zijn topfunctie beu en beslist de pauzeknop in te drukken. Hij gaat met zijn vrouw in het lelijkste dorp van Zuid-Italiƫ wonen en ontdekt er dat hij met steeds minder alleen maar rijker wordt.
 9789401412469 /  Lannoo /  2013 /  1ste editie /  240p. /  pb / 

Intermezzo Italiano : Mediaman wordt boer

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Openhartig relaas over de mooie en minder fraaie kantjes van een sabbatical in 'het paradijselijke Italië'

Thomas Siffer is de sleur van zijn topfunctie beu en beslist de pauzeknop in te drukken. Hij gaat met zijn vrouw in het lelijkste dorp van Zuid-Italië wonen en ontdekt er dat hij met steeds minder alleen maar rijker wordt.

Zijn eerste groenten zijn een ramp, zijn olijfolie een triomf. De dorpsbewoners worden vrienden maar hun logica blijft een raadsel. Vandalisme, diefstallen en de dreigende inbeslagname van zijn huis confronteren hem met de duistere kanten van het paradijs.

Met weerbare humor en frisse tegendraadsheid beschrijft Thomas Siffer de dromen en de desillusies van zijn leven in de hak van de laars.

Over de auteur :

Thomas Siffer (Antwerpen) is journalist en mediafiguur. Hij begon zijn carrière bij Flair, presenteerde en produceerde televisieprogramma's, en was hoofdredacteur van het mannenblad Menzo. Hij zeilde met vrouw en kind drie jaar de wereld rond en schreef daarover het boek Land in zicht. Als hoofdredacteur van Story gaf hij het blad een nieuwe impuls. Zijn baan van creatief directeur bij Sanoma gaf hij op om in Italië te gaan wonen.