Spelen met talenten : Originele en doeltreffende loopbaanvragen : Tools voor Trainers

Axelle de Roy - Madeleine Loomans

overzicht

Met wie van uw vrienden zou u een maand lang van baan willen ruilen? Als u mocht optreden in een circus, welke act zou u dan willen doen? Welk spreekwoord of gezegde is u op het lijf geschreven? Welk werk lijkt u zo leuk dat u het een week onbetaald zou willen doen? OP Bestelling 5077 Nieuwe goedkope editie 9789058719409

 97890587194090 /  Thema /  2015 /  28 editie /  Spelp. /  Doos / 

Spelen met talenten : Originele en doeltreffende loopbaanvragen : Tools voor Trainers

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Met wie van uw vrienden zou u een maand lang van baan willen ruilen? Als u mocht optreden in een circus, welke act zou u dan willen doen? Welk spreekwoord of gezegde is u op het lijf geschreven? Welk werk lijkt u zo leuk dat u het een week onbetaald zou willen doen?

'Spelen met talenten' bevat een schat aan doordachte loopbaanvragen, waarmee u op een originele en speelse manier ontdekt wat u kunt en wat u wilt.

In het eerste deel van het spel staat inzicht in uw talenten en dromen centraal.

In het tweede gedeelte ligt het accent op het formuleren van actiepunten. Met 'Spelen met talenten' krijgt u glashelder waar uw wensen en sterke kanten liggen en vooral hoe u daarmee concreet aan de slag kunt.

'Spelen met talenten' is een aanrader voor mensen die (ander) werk zoeken én voor werknemers die willen spelen met hun talenten en het beste uit zichzelf willen halen.

 Voor begeleiders (coaches, trainers, personeelsmanagers en leidinggevenden) is dit hét instrument om het beste uit anderen de halen!