Stop Burn-Out : Wat als je batterijen leeglopen: Praktische tips en technieken om burn-out te herkennen, te vermijden , te bestrijden : Met online tool MyTalentBuilder.com

Dewulf Luk - Guido Vangronsveld

overzicht

Stop burn-out! leert je begrijpen wat energieverlies en een burn-out is, hoe je de gevarenzone van een burn-out kunt herkennen, maar vooral hoe je een burn-out kunt voorkomen.
 9789401426541 /  LannooCampus /  2015 /  1ste editie /  136p. /  pb / 

Stop Burn-Out : Wat als je batterijen leeglopen: Praktische tips en technieken om burn-out te herkennen, te vermijden , te bestrijden : Met online tool MyTalentBuilder.com

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Nieuwe editie van bestseller Help! mijn batterijen lopen leeg

Nieuwe editie van dé burnoutbestseller.

Met aandacht voor de oorzaken van burn-out. Hoe je motivatie opkrikken? Focus op je talent. Lees het boek en ga meteen aan de slag met de talentenapp.

Hoe komt het dat zoveel mensen lijden aan burn-out? Plots ervaren ze een hevige daling in hun motivatie en energie voor hun werk, zonder meteen de oorzaak te kennen.

Stop burn-out! leert je begrijpen wat energieverlies en een burn-out is, hoe je de gevarenzone van een burn-out kunt herkennen, maar vooral hoe je een burn-out kunt voorkomen. Burn-out is niet het probleem van één persoon.

Het ontstaat vaak in relatie met anderen. Je zult als organisatie dus nooit meer kunnen zeggen dat iemand met een burn-out thuiszit, zonder je hier deels verantwoordelijk voor te voelen.

Dit boek daagt je uit om te kiezen voor je talent, voor je toekomst. Het is niet zomaar een zelfhulpboek voor mensen die effectief kampen met een burn-out. Het is herkenbaar voor iedereen die het wel eens moeilijk heeft in zijn job.