Vacatureluurs : Op zoek naar een uitdaging? De zoektocht is de uitdaging

Harmsen Emily

overzicht

Wat te doen als je werkloos raakt? De eerste tip: noem het baanloosheid. Het vinden van een baan is al werk genoeg! Verschijnt in november 2015
 9789401428958 /  LannooCampus /  2015 /  1ste editie /  160p. /  pb / 

Vacatureluurs : Op zoek naar een uitdaging? De zoektocht is de uitdaging

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Veel bruikbare sollicitatietips

Wat te doen als je werkloos raakt? De eerste tip: noem het baanloosheid. Het vinden van een baan is al werk genoeg!

Of je nu net afgestudeerd bent en voor het eerst de markt op gaat, of al 33 jaar bij een werkgever hebt gezeten en opnieuw een baan moet zoeken: het is moeilijk om jezelf te 'verkopen' en snel aan de slag te kunnen.

Vacatureluurs is een boek voor ervaren vacatuurders én nieuwelingen op de arbeidsmarkt. Met humor en bruikbare tips leidt Emily Harmsen je door de wereld van solliciteren heen.

Dit boek biedt praktische tips op het gebied van solliciteren met gebruik van social media, het schrijven van een goede profieltekst voor je CV en het uitbreiden van je netwerk. Daarbij geeft het ook advies om met afwijzingen om te gaan en jezelf te blijven ontwikkelen tijdens je baanloze periode.

Over de auteur :

Emily Harmsen raakte zelf baanloos in 2012. Haar zoektocht naar werk leverde inspiratie op voor een nieuw platform voor werkzoekenden: Vacatureluurs.com. Naast het schrijven en redigeren van artikelen voor de website, geeft ze workshops voor werkzoekenden en maakt ze websites voor ondernemers.