Wendbaar werken : Coachen bij vitaliteit en werkgeluk

Viktor Steijger - Erik Steijger - Stephen Steijger

overzicht

Het is tegenwoordig meer dan ooit een must om proactief, wendbaar en vitaal te zijn om aan het werk te blijven. De vijf kernvragen van coachees waren jarenlang: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik, waar wil ik heen, waar word ik blij van? Nu worden deze vragen aangevuld met: hoe blijf ik blij en succesvol aan het werk tot mijn pensioen?
 9789024403936 /  Boom /  2018 /  1ste editie /  160p. /  pb / 

Wendbaar werken : Coachen bij vitaliteit en werkgeluk

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Een down-to-earth aanpak om vitaal en wendbaar te blijven in je werk. Blij(f) werken!

Het is tegenwoordig meer dan ooit een must om proactief, wendbaar en vitaal te zijn om aan het werk te blijven. De vijf kernvragen van coachees waren jarenlang: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik, waar wil ik heen, waar word ik blij van?

Nu worden deze vragen aangevuld met: hoe blijf ik blij en succesvol aan het werk tot mijn pensioen?

Wat heeft de professional daarvoor nodig? Geen defensieve, maar een offensieve houding. Niet reageren, maar ageren. Niet lijden, maar leiden. Ofwel, hij dient de regie te pakken voor duurzame inzetbaarheid voor de eigen organisatie of voor hemzelf.

Geschreven in de eigen stijl van deze ervaren auteurs: met een positieve insteek, enthousiasmerend, inspirerend en stimulerend, met veel voorbeelden en succesverhalen van coachees en bedrijven uit de eigen trainingsen coachingspraktijk.