Maak het verschil : de praktische aanpak van een interim-manager

Harley Lovegrove

overzicht

Vanuit een jarenlange ervaring als interim-manager hanteert de auteur een brede visie op doeltreffende probleemoplossing en projectmanagement. Om werkelijk blijvende resultaten te kunnen implementeren ontwikkelde hij een werkwijze in negen stappen voor de identificatie en aanpak van fundamentele problemen.
 9789020973679 /  LannooCampus /  2007 /  232p. /  pb / 

Maak het verschil : de praktische aanpak van een interim-manager

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Het zakenleven confronteert bedrijven voortdurend met allerlei problemen. Sommige ondernemingen maken gebruik van een formele methodologie om deze aan te pakken, anderen improviseren. In beide gevallen is het resultaat van hun inspanningen vaak teleurstellend. Managers merken dat zonder blijvende oplossing, dezelfde problemen keer op keer opduiken.

In dit persoonlijke en inspirerende boek hanteert Harley Lovegrove - een interim-manager met meer dan 25 jaar ervaring in commerciële en industriële omgevingen - een brede visie op doeltreffende probleemoplossing en projectmanagement.

Om werkelijk blijvende resultaten te implementeren ontwikkelde hij een werkwijze in negen stappen voor de identificatie en aanpak van fundamentele problemen. Deze benadering, gefundeerd door de praktijk is effectief, zelfs voor problemen die als onoplosbaar of te risicovol worden afgedaan.

De herkenbare verhalen van de auteur, gecombineerd met concrete adviezen maken van dit boek een bruikbaar instrument om complexe problemen te begrijpen en te overwinnen. Om het verschil te maken in uw onderneming.