De onstrefelijke onderneming : Overleven in disruptieve tijden

Fons Van Dyck

overzicht

Elk managementboek stelt tegenwoordig dat bedrijven zich moeten aanpassen aan de turbulente werkelijkheid. Dat klopt, maar ze moeten vooral meer zichzelf worden. Identiteit, waarden en cultuur zijn de bakens voor een succesvolle overlevingsstrategie. 'De onsterfelijke onderneming' vormt daarbij een leidraad. Aan de hand van anekdotes uit de geschiedenis van Apple, de meest waardevolle onderneming in de wereld, gidst dit boek bedrijven van stichting, over bijna faillissement en wederopstanding tot wereldfaam.(Verschijnt in maart 2019)
 9789401455930 /  LannooCampus /  2019 /  1ste editie /  240p. /  pb / 

De onstrefelijke onderneming : Overleven in disruptieve tijden

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Elk managementboek stelt tegenwoordig dat bedrijven zich moeten aanpassen aan de turbulente werkelijkheid. Dat klopt, maar ze moeten vooral meer zichzelf worden. Identiteit, waarden en cultuur zijn de bakens voor een succesvolle overlevingsstrategie.

'De onsterfelijke onderneming' vormt daarbij een leidraad. Aan de hand van anekdotes uit de geschiedenis van Apple, de meest waardevolle onderneming in de wereld, gidst dit boek bedrijven van stichting, over bijna faillissement en wederopstanding tot wereldfaam.