Beste klanten, wij zijn op vakantie tot eind september, dat wil zeggen dat de bestellingen pas worden uitgeleverd vanaf eind september.

4 Managementprincipes voor gegarandeerde resultaten

Stephen Covey - Rob Whitman - Brech England

overzicht

In zijn nieuwe boek beschrijft Stephen R. Covey de vier managementprincipes die in goede en slechte tijden tot gegarandeerd goede resultaten leiden.
 9789047003366 /  Business Contact /  2010 /  1ste editie /  128p. /  hc / 

4 Managementprincipes voor gegarandeerde resultaten

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

Als je op één ding kunt vertrouwen in het bedrijfsleven, is het onzekerheid. Het lukt lang niet alle bedrijven om op koers te blijven door de woelige baren van de economische realiteit.

In zijn nieuwe boek beschrijft Stephen R. Covey de volgende vier managementprincipes die in goede en slechte tijden tot gegarandeerd goede resultaten leiden:

1 Excellente uitvoering: de sterkste bedrijven hebben eenvoudige doelen, vertaald in heldere ijkpunten die consequent worden nagestreefd. Elk teamlid kent zijn aandeel in het streven en voert zijn werk volgens die ijkpunten uit.

2 Een goede vertrouwensbasis met alle stakeholders:vertrouwen verhoogt je slagkracht en verlaagt je kosten, vooral in roerige tijden.

3 Maximalisatie in plaats van efficiëntie: de sterkste bedrijven richten zich op waardevermeerdering in plaats van kostenefficiëntie.

4 Betrokkenheid in plaats van angst: onzekerheid verminderen gaat ten koste van je focus. Geef uw medewerkers een missie en een strategie die ze zich eigen kunnen maken, dan zetten ze hun angst om in betrokkenheid.

4 managementprincipes voor gegarandeerde resultaten is een toegankelijk boek voor elke manager die met heldere richtlijnen tot duurzaam goede resultaten wil komen.