Beste klanten, wij zijn op vakantie tot eind september, dat wil zeggen dat de bestellingen pas worden uitgeleverd vanaf eind september.

't is groen en groener wordt het niet

Leen Zevenbergen

overzicht

’t Is groen. En groener wordt het niet staat vol aansprekende voorbeelden van hoe je verandering tot stand kan brengen. Het zet aan tot daden. Want alle lichten staan op groen. Gaan!
 9789047002826 /  Business Contact /  2009 /  1ste editie /  224p. /  hc / 

't is groen en groener wordt het niet

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Leen Zevenbergen schreef met En nu laat ik mijn baard staan een absolute bestseller, die indringend opriep tot meer creativiteit en ondernemerschap. Door velen werd die als een verademing ervaren.

Hij werd een veelgevraagd spreker over inspirerend ondernemerschap. Maar zijn publiek, merkte hij, had behoefte aan meer sturing: hoe doe ik dat dan precies, ondernemender worden? Het is inderdaad moeilijk om echt aan de slag te gaan om je werk leuker, inspirerender en creatiever te maken.

Daarom schreef Zevenbergen dit vervolg. ’t Is groen. En groener wordt het niet staat vol aansprekende voorbeelden van hoe je verandering tot stand kan brengen. Het zet aan tot daden. Want alle lichten staan op groen. Gaan!