Veranderen als samenspel : een positieve kijk op het veranderen en vernieuwen van organisaties

Jaap Boonstra

overzicht

'Veranderen als samenspel' presenteert een spelmodel voor veranderen. Het maakt zichtbaar met welke dynamiek spelers in organisaties te maken krijgen. In elf hoofdstukken wordt het spelmodel uit de doeken gedaan. Dit model biedt houvast en inspiratie voor spelers die willen bijdragen aan diepgaande verandering en zichzelf willen ontwikkelen.
 9789462762626 /  Management Impact /  2018 /  1ste editie /  256p. /  hc / 

Veranderen als samenspel : een positieve kijk op het veranderen en vernieuwen van organisaties

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Een positieve kijk op het veranderen en vernieuwen van organisaties

'Veranderen als samenspel' helpt mensen die willen samenwerken aan verandering om hun organisatie te kwalificeren voor de toekomst. 'Veranderen als samenspel' presenteert een spelmodel voor veranderen.

Het maakt zichtbaar met welke dynamiek spelers in organisaties te maken krijgen.

In elf hoofdstukken wordt het spelmodel uit de doeken gedaan. Dit model biedt houvast en inspiratie voor spelers die willen bijdragen aan diepgaande verandering en zichzelf willen ontwikkelen.

'Veranderen als samenspel' is geschreven voor professionals, leidinggevenden, verandermanagers, bestuurders en adviseurs die samen met anderen een rol willen spelen in het veranderen van organisaties.

Het boek bereidt studenten van hogescholen en universiteiten voor op een rol als leidinggevende en professional

Over de auteur :

Jaap Boonstra is hoogleraar organisatieverandering bij Esade Business School in Barcelona. In Nederland is hij verbonden aan de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur. Hij wordt gezien als een van de meest invloedrijke adviseurs van Nederland en is auteur meerdere boeken over organisatieverandering, organisatiecultuur en leiderschap.