Managers The Day After Tomorrow : Connect to many, engage individuals . Praktische tips voor radicale innovatie

Rik Vera

overzicht

In de bedrijfswereld van vandaag is alles anders. Leiders moeten zich verbinden met een zo groot mogelijk publiek, en tegelijkertijd het individu aanspreken, willen ze de toekomst overleven. Maar hoe begin je daaraan? Hoe kun je als manager in een steeds onzekerder tijdperk dertig jaar vooruitkijken in de tijd en die blik omzetten in een plan voor de komende drie maanden?
 9789082542288 /  LannooCampus /  2018 /  1ste editie /  224p. /  pb / 

Managers The Day After Tomorrow : Connect to many, engage individuals . Praktische tips voor radicale innovatie

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

In de bedrijfswereld van vandaag is alles anders.

moeten zich verbinden met een zo groot mogelijk publiek, en tegelijkertijd het individu aanspreken, willen ze de toekomst overleven. Maar hoe begin je daaraan?

Hoe kun je als manager in een steeds onzekerder tijdperk dertig jaar vooruitkijken in de tijd en die blik omzetten in een plan voor de komende drie maanden? Wat drijft de nieuwe consument?

Waarom moet alles snel, gemakkelijk, tof en eenvoudig? Waarom zijn data het nieuwe goud, en artificiële intelligentie een zegen?

Het antwoord is duidelijk. Om te blijven evolueren, moet je je laten inspireren door de wereld, je volledig richten op de needs van de klant, focussen op mogelijkheden en blijven experimenteren.

- Houvast voor managers bij het einde van voorspelbaarheid.

- Ontkracht populaire mythes en wijst op de grote gevaren voor leiders.

- Combineert inzichten uit o.a. sociologie, evolutietheorie, psychologie en biologie.

Over de auteur :

Rik Vera is partner bij consultancybedrijf nexxworks. Hij is een veelgevraagd internationaal keynotespeaker en adviseur op het vlak van extreme klantgerichtheid, disruptie, sales en marketing.