Marketing is waardenloos : Authenticiteit is magnetizing

Joyce Meuzelaar

overzicht

Dit is een State of the Art boek over marketing "nieuwe stijl" dat naadloos in de huidige tijdgeest past. We staan aan de vooravond van een nieuw marketingtijdperk. De tijd van de traditionele marketing is voorbij; authenticiteit, nieuwe eerlijkheid, business en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn "hot". Door authentiek te zijn als mens of als bedrijf zullen we vanzelf anderen aantrekken. dat is waar dit boek over gaat.
 9789058710970 /  Thema /  2006 /  128p. /  pb / 

Marketing is waardenloos : Authenticiteit is magnetizing

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

Dit is een State of the Art boek over marketing "nieuwe stijl" dat naadloos in de huidige tijdgeest past. We staan aan de vooravond van een nieuw marketingtijdperk. De tijd van de traditionele marketing is voorbij; authenticiteit, nieuwe eerlijkheid, business en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn "hot".

Door authentiek te zijn als mens of als bedrijf zullen we vanzelf anderen aantrekken. dat is waar dit boek over gaat.

Maar om oorspronkelijk te kunnen zijn, moeten we wel weten wat we het beste kunnen, waar onze passie ligt en wat onze kernwaarden zijn. Wie ben je eigenlijk, wat is je identiteit?

"Marketing is Waardenloos" helpt je om als bedrijf of als mens een eerste stap te zetten op deze weg naar authenticiteit. Wanneer je eenmaal weet wie je bent, waar je voor staat en wat je echt belangrijk vindt -; kun je gaan "magnetizen" : op natuurlijke wijze mensen en bedrijven aantrekken - simpelweg omdat je eerlijk, jezelf en "echt" bent. Want wat van jezelf is, straal je uit, wat van een ander is, kun je alleen maar weerkaatsen. En dat geldt ook voor bedrijven.

"Marketing is Waardenloos" is een inspirerend boek voor iedereen die op de hoogte wil zijn van deze allerlaatste stroming op marketinggebied.

Inhoudsopgave

Inleiding

Deel I Van macht naar innerlijke kracht 1. Marketing en communicatie in de twintigste eeuw 2. Communicatie en bewustzijn 3. Transformeren naar een hoger bewustzijn 4. Wij en de wereld 5. Tijdsbeeld en de veranderingen om ons heen 6. Het oude en het nieuwe paradigma

Deel II Van marketing naar magnetizing 7. Entiteit en ID-entiteit 8. Magnetizing als methodiek 9. Bepaal je ID-entiteit 10. Het maken van keuzes 11. Het potentieel van de markt bepalen 12. De markt benaderen (we, wat, hoe en aan wie?) 13. Authenticiteit is magnetizing

Deel III Van resultaatgedreven naar waardegedreven 14. Resultaatgedreven versus waardegedreven organisaties 15. Marketing is waardenloos 16. Hoe wordt een organisatie duurzaam? 17. Balans tussen mannelijke en vrouwelijke waarden

Deel IV Van het hoofd naar het hart 18. Magnetizing toepassen op jezelf

Bijlagen Vragen en overpeinzingen

Test 'Waardegedrevenheid'

 Dankwoord