Alles = Verkopen : Zo maak je van jezelf een top-of-mind verkoper

Jan Bloemhof

overzicht
Wij zijn allemaal verkopers.
Wij communiceren allemaal.
En dat kan altijd beter.

Elke dag brengen we van alles aan de man. Iedereen doet het. Hoe vaak heb je al geprobeerd om iemand ergens van te overtuigen? Hoe vaak heb je al iets gezegd als: ‘Dat is een goed restaurant, een pakkende film, een verslavende tv-serie.’ Of: ‘Ben jij nog nooit in Parijs geweest? Dat moet je gauw een keertje doen!’ Elke dag opnieuw probeer je mensen om je heen te beïnvloeden of over te halen om iets te doen.

Alles = verkopen leert je hoe je de juiste sfeer creëert om een deal te sluiten, en hoe je uitgroeit tot een verkoper die schijnbaar moeiteloos zelfs de meest veeleisende klant tevreden stelt. Maar: ook als je werk op een heel ander terrein ligt, kun je soepel uit de voeten met de tientallen tips die je in dit boek krijgt aangereikt.

De meeste mensen hebben nauwelijks weet van de technieken die je als goede verkoper in de vingers moet hebben. En ze weten evenmin hoe eenvoudig het is om op dat terrein veel beter te scoren. In dit boek zet de succesvolle ondernemer Jan Bloemhof uiteen hoe hij zijn bedrijven liet uitgroeien tot presteerders van formaat.


Inhoudsopgave

1. Waarom je dit boek moet lezen
2. De domme slagerszoon en de wijze lessen
3. Over apen, honden, veranderingen en kansen
4. Over puntige pijlen en warme winterjassen
5. Het vreemdelingendilemma
6. Het eerste doel om te stellen is het stellen van een doel
7. Hoe zit het met jouw thermostaat?
8. Als een eend of een adelaar: hoe hoog ga JIJ vliegen?
9. De koning van de middelmaat tegenover de heerser met de glimlach
10. Totale toewijding - je zorgt zelf voor het mooiste groen
11. Over Arnold Schwarzenegger, sets & reps en jouw eigen IK bv
12. Iedereen is verkoper - Iedereen verkoopt
13. En dáárom kopen mensen...
14. Aan de top van de totempaal
15. Hier moet je zijn: in het centrum
16. De weg naar het centrum
17. Het centrum is the place to be
18. Zo blijf je in het centrum
19. Hallo, hier ben ik!
20. In anderhalve minuut leg je de basis voor een goed contact
21. Een TOM-verkoper blijft vragen, vragen en VRAGEN
22. Betrouwbaarheid boven alles
23. HEt afketsen van een deal ligt nooit aan de prijs
24. Is passie de aanleiding of regeert de angst?
25. Ankeren. Je krijgt het voor elkaar. Je bent goed!
26. Zie zelf eerst het eindresultaat: resultaten komen voort uit jouw verwachtingen
27. Doet-ie het of doet-ie het niet? De kunst van het kwalificeren
28. Jouw WIL is wet
29. Pavlov - hoe je angst overwint en sterker in je schoenen staat
30. De sleutel ligt in je aanpassingsvermogen
31. Niemand kan jou kwetsen zonder dat je daar zelf toestemming voor hebt gegeven
32. De beste films draaien in jouw interne bioscoop
33. Til jezelf uit boven de rest
34. De stations naar een geslaagde verkoop
35. Formulier van zelfvertrouwen
 9789024414017 /  Boom /  2017 /  1ste editie /  160p. /  pb / 

Alles = Verkopen : Zo maak je van jezelf een top-of-mind verkoper

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Wij zijn allemaal verkopers. Wij communiceren allemaal. En dat kan altijd beter. Elke dag brengen we van alles aan de man. Iedereen doet het. Hoe vaak heb je al geprobeerd om iemand ergens van te overtuigen? Hoe vaak heb je al iets gezegd als: ‘Dat is een goed restaurant, een pakkende film, een verslavende tv-serie.’ Of: ‘Ben jij nog nooit in Parijs geweest? Dat moet je gauw een keertje doen!’ Elke dag opnieuw probeer je mensen om je heen te beïnvloeden of over te halen om iets te doen. Alles = verkopen leert je hoe je de juiste sfeer creëert om een deal te sluiten, en hoe je uitgroeit tot een verkoper die schijnbaar moeiteloos zelfs de meest veeleisende klant tevreden stelt. Maar: ook als je werk op een heel ander terrein ligt, kun je soepel uit de voeten met de tientallen tips die je in dit boek krijgt aangereikt. De meeste mensen hebben nauwelijks weet van de technieken die je als goede verkoper in de vingers moet hebben. En ze weten evenmin hoe eenvoudig het is om op dat terrein veel beter te scoren. In dit boek zet de succesvolle ondernemer Jan Bloemhof uiteen hoe hij zijn bedrijven liet uitgroeien tot presteerders van formaat. Inhoudsopgave 1. Waarom je dit boek moet lezen 2. De domme slagerszoon en de wijze lessen 3. Over apen, honden, veranderingen en kansen 4. Over puntige pijlen en warme winterjassen 5. Het vreemdelingendilemma 6. Het eerste doel om te stellen is het stellen van een doel 7. Hoe zit het met jouw thermostaat? 8. Als een eend of een adelaar: hoe hoog ga JIJ vliegen? 9. De koning van de middelmaat tegenover de heerser met de glimlach 10. Totale toewijding - je zorgt zelf voor het mooiste groen 11. Over Arnold Schwarzenegger, sets & reps en jouw eigen IK bv 12. Iedereen is verkoper - Iedereen verkoopt 13. En dáárom kopen mensen... 14. Aan de top van de totempaal 15. Hier moet je zijn: in het centrum 16. De weg naar het centrum 17. Het centrum is the place to be 18. Zo blijf je in het centrum 19. Hallo, hier ben ik! 20. In anderhalve minuut leg je de basis voor een goed contact 21. Een TOM-verkoper blijft vragen, vragen en VRAGEN 22. Betrouwbaarheid boven alles 23. HEt afketsen van een deal ligt nooit aan de prijs 24. Is passie de aanleiding of regeert de angst? 25. Ankeren. Je krijgt het voor elkaar. Je bent goed! 26. Zie zelf eerst het eindresultaat: resultaten komen voort uit jouw verwachtingen 27. Doet-ie het of doet-ie het niet? De kunst van het kwalificeren 28. Jouw WIL is wet 29. Pavlov - hoe je angst overwint en sterker in je schoenen staat 30. De sleutel ligt in je aanpassingsvermogen 31. Niemand kan jou kwetsen zonder dat je daar zelf toestemming voor hebt gegeven 32. De beste films draaien in jouw interne bioscoop 33. Til jezelf uit boven de rest 34. De stations naar een geslaagde verkoop 35. Formulier van zelfvertrouwen