Magie in al je communicatie

Bas Mouton

overzicht

Of het nu gaat om een presentatie, een marketingbrochure of een sollicitatiebrief, het draait om het magiemoment. Met de krachtige methode die in dit boek wordt beschreven overtreft de spreker zichzelf en laat hij zijn woorden het verschil maken.
 9789024403752 /  Boom/Nelissen /  2015 /  1ste editie /  200p. /  pb / 

Magie in al je communicatie

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Of het nu gaat om een presentatie, een marketingbrochure of een sollicitatiebrief, het draait om het magiemoment. Met de krachtige methode die in dit boek wordt beschreven overtreft de spreker zichzelf en laat hij zijn woorden het verschil maken.

Eén briljante speech uit 2004 maakte Obama vier jaar later president van de Verenigde Staten. Door één TED-talk groeiden Brené Brown en Sheryl Sandberg uit tot wereldwijde thought leaders.

Eén goed verhaal kan het leven van de spreker en de wereld van het publiek veranderen. Dit is wat Bas Mouton magische communicatie noemt. Hoe kun je die magie van het podium in al je communicatie brengen?

Die vraag én het antwoord erop staan centraal in dit boek. En het antwoord op die vraag is nog nooit zo eenvoudig beantwoord:

IK zeg IETS tegen JOU. Op vlotte wijze verteld, geïllustreerd met veel voorbeelden en met een analyse van waar de magie van de best bekeken TED-talks vandaan komt, laat dit boek zien hoe deze allerbeste TED-talks nog beter hadden gekund. In dit boek leer je de onderliggende fundamenten van communicatie. Zodat je je publiek echt kunt raken, zonder trucjes.

Over de auteur :

Bas Mouton is directeur van Speech Republic. Hij werkt vanuit een fascinatie voor de vraag: wanneer maken woorden nou echt het verschil? Hij traint en adviseert politici in binnen- en buitenland, ministers en presidentskandidaten, high potentials, managers en CEO's.