Brand Experiences : Het is tijd voor ervaringen, dat merk je aan alles

Dick Buschman - Femke Schavemaker

overzicht

'Brand experiences' wijst u de weg in de wereld van experiences. Het schetst de opkomst van dit fenomeen en verschaft inzicht in de verschillende theorieƫn die gehanteerd worden. Ook laat het zien hoe experiences toegevoegde waarde kunnen hebben voor uw merk.
 9789013022186 /  Kluwer /  2004 /  1ste editie /  155p. /  pb / 

Brand Experiences : Het is tijd voor ervaringen, dat merk je aan alles

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

In een tijdperk waarin de gemiddelde consument enkele honderden reclameprikkels per dag te verwerken krijgt, wordt beraken belangrijker dan bereiken. Belevenissen of experiences spelen een sleutelrol in de huidige maatschappij.

Om de voordelen te kunnen benutten die experience marketing u als marketeer kan bieden, dient u de essentie van het experience vakgebied scherp te krijgen.

'Brand experiences' wijst u de weg in de wereld van experiences. Het schetst de opkomst van dit fenomeen en verschaft inzicht in de verschillende theorieën die  gehanteerd worden. Ook laat het zien hoe experiences toegevoegde waarde kunnen hebben voor uw merk. Brand experiences biedt u handvatten om experiences te regisseren en kanalen voor interactie in te richten en geeft inspiratie door succesvolle experience-cases te behandelen.

Brand experience ontrafelt voor u de experience zodat u tot actie kunt overgaan, want 'het wordt pas leuk als u meedoet'.

Inhoudsopgave

Voorwoord Over dit boekje

Inleiding

1. Tijd voor beleving

2. Experiences ontrafeld

3. Brand experiences: merken met verhalen

4. Merkbelevenissen regisseren.

5. Beleving in de praktijk

6. What is your story?

Bronnen

Over de auteurs