100% Klantgericht Luisteren : Zo krijg je waardevolle feedback van je klanten

Frans Reichardt

overzicht

Klantenluisteraars zetten de klant centraal. Ze luisteren proactief en aandachtig naar wensen en behoeften. Ze laten het denken en doen van hun organisatie aansluiten bij wat klanten willen. En leveren de energie die nodig is om te werken aan blijvend blije klanten. Omdat klantgericht luisteren loont. Het leidt tot meer tevreden klanten en medewerkers en tot betere bedrijfsresultaten. NNV april 2014
 9789089652089 /  Van Duuren /  2014 /  1ste editie /  160p. /  hc / 

100% Klantgericht Luisteren : Zo krijg je waardevolle feedback van je klanten

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Klantenluisteraars zetten de klant centraal. Ze luisteren proactief en aandachtig naar wensen en behoeften. Ze laten het denken en doen van hun organisatie aansluiten bij wat klanten willen. En leveren de energie die nodig is om te werken aan blijvend blije klanten. Omdat klantgericht luisteren loont. Het leidt tot meer tevreden klanten en medewerkers en tot betere bedrijfsresultaten.

Met dit boek bewijst Frans Reichardt hoe waardevol het is om goed naar klanten te luisteren. Hij beschrijft hoe u medewerkers hiervoor kunt inzetten. Hoe krachtige technieken als klantenpanels en klantsafari's werken. Hoe u online en via sociale netwerken naar klanten luistert. En hoe u de feedback van klanten vertaalt naar betere producten en betere service. Klantgericht luisteren gaat veel dieper dan traditioneel klantonderzoek en levert je veel meer op.

Dit boek laat zien :  

- Waarom 100% klantgericht luisteren het geheim is van succesvolle bedrijven

- Hoe u klanten een stem geeft en hun feedback gebruikt voor betere bedrijfsprestaties

- Geïllustreerd met praktijkverhalen van onder andere Allsecur, Eneco en de Rabobank