Mindfulness voor dummies

Shamash Alidina

overzicht

Heb je last van stress of vermoeidheid of wil je gewoon meer balans in je leven? Dan helpt mindfulnessmeditatie je kalmer en met meer vertrouwen in het leven te staan. Mindfulness voor Dummies legt uit wat mindfulness is en staat boordevol opmerkzame ademhalings- en zelfbeheersingstechnieken waarmee je negatieve en afleidende gedachten kunt loslaten.
 9789045355573 /  BBNC /  2018 /  1ste editie /  277p. /  pb / 

Mindfulness voor dummies

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Heb je last van stress of vermoeidheid of wil je gewoon meer balans in je leven? Dan helpt mindfulnessmeditatie je kalmer en met meer vertrouwen in het leven te staan.

Mindfulness voor Dummies legt uit wat mindfulness is en staat boordevol opmerkzame ademhalings- en zelfbeheersingstechnieken waarmee je negatieve en afleidende gedachten kunt loslaten.

De praktische adviezen en meditaties bieden je gereedschappen om in het hier en nu te leven en je gezonder en energieker te voelen.

Extra: beluister online een aantal mindfulnessmeditaties met begeleiding. Shamash Alidina is professioneel mindfulnesstrainer, spreker en coach. Hij heeft samengewerkt met Jon Kabat-Zinn, Thich Nhat Hanh en Matthieu Ricard aan het Centre for Mindfulness Research and Practice van de Bangor University in Wales.