Strategische Communicatie : De Modellen van C

Slangen Noel

overzicht

Het gerenommeerde consultancybedrijf Groep C wordt wel de McKinsey van de communicatie genoemd. Bij crisissen, communicatiehervormingen en andere ingrijpende projecten doen overheid en bedrijfsleven een beroep op de expertise van Groep C. Voor het eerst in haar bestaan geeft Groep C haar methodieken prijs aan de buitenwereld.

 9789052615301 /  Academic Service /  2009 /  3de editie /  216p. /  hc / 

Strategische Communicatie : De Modellen van C

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Het gerenommeerde consultancybedrijf Groep C wordt wel de McKinsey van de communicatie genoemd. Bij crisissen, communicatiehervormingen en andere ingrijpende projecten doen overheid en bedrijfsleven een beroep op de expertise van Groep C.

Voor het eerst in haar bestaan geeft Groep C haar methodieken prijs aan de buitenwereld.

 'Strategische communicatie - De modellen van C' gunt u in ruim zestig modellen een blik achter de schermen van strategische communicatie. Basisbeginselen worden op een vernieuwende manier uitgelegd en in praktijkgerichte modellen gepresenteerd.

Zo zijn er modellen voor het opstellen van een communicatieplan, het uitstippelen van een persstrategie en het geven van instructies voor en beoordelen van een reclamecampagne. Maar ook geavanceerde methoden komen aan bod, zoals persstrategieën om slecht nieuws te vermijden of een methode om in zes uur een crisis onder controle te krijgen.

Het boek is niet alleen een praktische leidraad voor de communicatieprofessional, maar ook voor de manager die beseft dat communicatie onderdeel van hedendaags ondernemen geworden is.

U vindt in 'Strategische communicatie' onder meer communicatiemodellen voor bedrijfsherstructureringen, keuzemodellen voor internetinvesteringen en modellen om ondernemingscreativiteit te stimuleren.

Inhoudsopgave

Ten geleide

1. Strategische communicatie

2. Communicatieplanning

3. Reclame

4. Persstrategie

5. Crisiscommunicatie

6. Interne communicatie

7. Communicatievormen.

8. Internet Bijlage: gespecialiseerde modellen

 Literatuur

Over Groep C