Netwerken, routing en switching Deel II : Incl. toegang tot Cisco's Networking Academy

John Bakker

overzicht

Het boek 'Netwerken, deel 2, Routing en switching' vormt het tweede deel in de serie Datacommunicatie/Netwerken. Waar het eerste deel een inleiding vormt op netwerkconfiguratie, behandelt dit tweede deel de architectuur en werking van routers en switches in een klein netwerk. Studenten leren de basisfunctionaliteit op een router en een switch te configureren. Gratis BEX (Beoordelingsexemplaar) mogelijk voor docenten
 97890575240730 /  Brinkman /  2019 /  1ste editie /  500p. /  pb / 

Netwerken, routing en switching Deel II : Incl. toegang tot Cisco's Networking Academy

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Het boek 'Netwerken, deel 2, Routing en switching' vormt het tweede deel in de serie Datacommunicatie/Netwerken. Waar het eerste deel een inleiding vormt op netwerkconfiguratie, behandelt dit tweede deel de architectuur en werking van routers en switches in een klein netwerk.

Studenten leren de basisfunctionaliteit op een router en een switch te configureren.

De serie Datacommunicatie/Netwerken volgt de opzet van het Cisco-curriculum, versie 6, met de werktitel Routing & Switching. De eerste twee modules bereiden de student voor op het eerste certificaat, CCENT - Cisco Certified Entry Network Technician 100-101, ook wel ICND 1 Interconnecting Cisco Networking Devices genoemd.

In het kader van deze Cisco CCENT certificering is het oorspronkelijk Engelstalig lesmateriaal vertaald en bewerkt.

In het boek bevindt zich een inlogcode (seat token) waarmee de cursist zich (ook in Belgiƫ) kan aanmelden bij de Cisco Networking Academy en dan ook kan beschikken over (de practica met Packet Tracer).

Het boek is eerder verschenen onder de titel Datacommunicatie, deel 2, Routing en switching (ISBN 9789057523731).