Netwerken voor ICT-support (Incl. toegang tot Cisco's Networking Company)

John Bakker

overzicht

De huidige serie Datacommunicatie /Netwerken bestaat uit drie delen:
* Inleiding netwerken
* Routing en switching
* Netwerken uitbreiden en koppelen
Als opstap voor deze delen is de uitgave 'Netwerken voor ICT-support' ontwikkeld. Met behulp van practica introduceren we de basale onderwerpen waarvan iedere ICT'er kennis zou moeten hebben.
In het boek bevindt zich een inlogcode (seat token) waarmee de cursist zich kan aanmelden bij de Cisco Networking Academy en dan ook kan beschikken over (de practica met) Packet Tracer.
Het boek is eerder verschenen onder de titel Datacommunicatie voor ICT-support (ISBN 9789057523402).
Gratis BEX (Beoordelingsexemplaar) mogelijk voor docenten
 97890575240590 /  Brinkman /  2019 /  1ste editie /  291p. /  pb / 

Netwerken voor ICT-support (Incl. toegang tot Cisco's Networking Company)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

De huidige serie Datacommunicatie /Netwerken bestaat uit drie delen: * Inleiding netwerken * Routing en switching * Netwerken uitbreiden en koppelen Als opstap voor deze delen is de uitgave 'Netwerken voor ICT-support' ontwikkeld. Met behulp van practica introduceren we de basale onderwerpen waarvan iedere ICT'er kennis zou moeten hebben. In het boek bevindt zich een inlogcode (seat token) waarmee de cursist zich kan aanmelden bij de Cisco Networking Academy en dan ook kan beschikken over (de practica met) Packet Tracer. Het boek is eerder verschenen onder de titel Datacommunicatie voor ICT-support (ISBN 9789057523402).