Netwerkinfrastructuur - Werkboek

Marcel van Hoek

overzicht

Dit werkboek gaat ervan uit dat de student voor het eerst in aanraking komt met netwerktechnologieƫn. De opdrachten zijn gebaseerd op Cisco PacketTracer. Het doel van dit werkboek is om de student op een praktische manier stapsgewijs per hoofdstuk een nieuw stukje techniek te leren. Elke nieuwe opdracht borduurt voort op de voorgaande opdrachten. Daarom beginnen we in hoofdstuk 1 met een ultraklein netwerk en bouwen dit uit tot een groot complex netwerk, voor veel eindgebruikers, waar hoge eisen aan het netwerk gesteld worden. Gratis BEX (Beoordelingsexemplaar) mogelijk voor docenten
 97890575240110 /  Brinkman /  2019 /  1ste editie /  286p. /  pb / 

Netwerkinfrastructuur - Werkboek

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Dit werkboek gaat ervan uit dat de student voor het eerst in aanraking komt met netwerktechnologieën. De opdrachten zijn gebaseerd op Cisco PacketTracer.

Het doel van dit werkboek is om de student op een praktische manier stapsgewijs per hoofdstuk een nieuw stukje techniek te leren.

Elke nieuwe opdracht borduurt voort op de voorgaande opdrachten. Daarom beginnen we in hoofdstuk 1 met een ultraklein netwerk en bouwen dit uit tot een groot complex netwerk, voor veel eindgebruikers, waar hoge eisen aan het netwerk gesteld worden.