Nieuwe producten bedenken : De effectieve VOORT innovatiemethode

Gijs van Wulfen

overzicht

Dit boek biedt een oplossing voor iedereen die nieuwe producten en diensten wil ontwikkelen. Het verbindt de dagelijkse ‘in the box’ managementpraktijk effectief met ‘outside the box’ creativiteit. De aanpak bestaat uit een stappenplan waarmee je in twintig weken aantrekkelijke productideeën kunt ontwikkelen, uitwerken en (last but not least) geaccepteerd kunt krijgen door alle betrokkenen.
 9789043017749 /  Pearson /  2009 /  2de editie /  296p. /  hc / 

Nieuwe producten bedenken : De effectieve VOORT innovatiemethode

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Details

‘We moeten innoveren’ is actueler dan ooit. Juist nu leeft het besef dat een organisatie zich moet onderscheiden met aansprekende producten en diensten. Maar hoe innovatie in de praktijk het beste vormgegeven kan worden, blijft een lastig vraagstuk.

Al te vaak stranden mooie ideeën op de weerbarstige realiteit. En is het een moeizaam proces iedereen op één lijn te krijgen.

De innovatiemethode heet VOORT®, dit staat voor Vertrekken, Ontdekken, Ontwikkelen, Reflecteren en Terugkeren.

Het is een routekaart waarmee je, gezamenlijk met anderen uit de organisatie, op ontdekkingsreis gaat - en gegarandeerd weer veilig thuiskomt, voorzien van zinvolle souvenirs.

Maak nieuwe productideeën tot een succes bij collega’s, directie en klanten, door gebruik te maken van deze bewezen effectieve innovatiemethode.

De innovatie-praktijkcase van Univé en vele praktische voorbeelden, tips en checklists maken dit boek ook zeer geschikt als naslagwerk en inspiratiebron. Goede reis!

Gijs van Wulfen is bedrijfseconoom, marketeer en innovatieversneller. Hij adviseerde bij achtereenvolgens Ernst & Young en Boer & Croon vele organisaties over marketing- en innovatie strategieën.

In 2002 startte hij zijn eigen bedrijf Big Tree Marketing Innovators, dat zeer uiteenlopende klanten helpt bij het bedenken van nieuwe productideeën, het organiseren van innovatie en het introduceren van nieuwe producten in de markt.