No-nonse coachen als het complex wordt. Stoere interventies in lastige trajecten

Anne de Jong

overzicht

Soms loopt een coachtraject niet zo lekker als je zou willen. De coachee blijft hangen in zijn gedrag, het traject kabbelt maar een beetje voort of je hebt er zelf minder zin in. Aan wie ligt dat? En wat doe je eraan? 'No-nonsense coachen als het complex wordt' is bestemd voor de (meer) ervaren coach die sommige trajecten als complex ervaart.
 9789024427642 /  Boom /  2019 /  1ste editie /  176p. /  pb + gratis e-book / 

No-nonse coachen als het complex wordt. Stoere interventies in lastige trajecten

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Soms loopt een coachtraject niet zo lekker als je zou willen. De coachee blijft hangen in zijn gedrag, het traject kabbelt maar een beetje voort of je hebt er zelf minder zin in. Aan wie ligt dat? En wat doe je eraan?

'No-nonsense coachen als het complex wordt' is bestemd voor de (meer) ervaren coach die sommige trajecten als complex ervaart.

In dit boek leer je te achterhalen waar die complexiteit in zit. Zit het probleem bij jou als coach of bij de coachee? Ligt het aan de doelstelling van het traject, in het contact; coach je op de verkeerde laag of speelt er psychopathologie?

Als het aan je coachee ligt, kun je stoere interventies inzetten om de complexiteit te doorbreken. Hoe je dat doet, wordt net als in de andere no-nonsense titels praktisch en helder beschreven, met veel voorbeelden uit de praktijk.